Posted on

Cuki halloween

Szép lassan kezdünk már túllendülni az “ez mi a fene, csak valami angolszász úri huncutság” hozzáálláson, és kezdünk belenyugodni abba, hogy a halloween szépen lassan beeszi magát a köztudatba… Muszáj megünnepelni, akár akarjuk, akár nem… 🙂 A gyerekeknek mindenesetre nagy buli, és ha nekünk is sikerül egy kicsit ellazulni, akkor nekünk is az lesz…

Én most Lilike miatt maradok a cukiságvonalon, talán jövőre csontvázazunk meg pókozunk, de egyelőre a cuki tökökből, ari szellemekből és édibédi denevérekből csinálok neki valamit. (biztos furcsállotta, hogy az utóbbi napokban délutánonként csontváznak és különféle ijesztő figuráknak festett gyerekeket látott úton az iskola felé, de egyelőre nem kérdezte még meg, hogy mi a fene ez az egész… 🙂 )

Szóval csináltam gyorsan egy pár sablont egy cuki halloween füzérhez:

cukihalloweentablo

van tökös és denevéres sablon is. Aztán eszembe jutott, hogy – amint ismét életre kel a nyomtatóm, mert most megint tetszhalott, sajnos (elég elítélhető módon) nem bírja az utántöltött patronokat – készítek egy tökös fényképes tablót is, amin a kis tökökbe bele lehet ragasztani a családtagokról fényképeket.

A sablonok letöltéséhez katt a kis képre:

 

 

 

 

A tökös tablót valahogy így képzeltem el:

AlmaKorteTokSablon

Persze ki lehet vágni a tököket, és tetszés szerint lehet ide-oda ragasztgatni, vagy ebből is füzért csinálni. Én lehet, hogy hűtőmágnest fogok belőlük csinálni. (de ha nem tetszik a tökös forma, hamarosan felteszek egy bejegyzést, amiben lesz almás forma is ehhez a fényképes tablóhoz…)

Addig is jó halloweenezést, régebbi bejegyzések és sablonok a témában itt és itt.

hataridonaplo2017bannerhosszu