Információk

A weboldal tartalmait Lippai Janka írja. Részletes bemutatkozását a Rólam menüpontban olvashatod.
A bejegyzésekkel kapcsolatos kérdéseidet, vagy ötleteidet a következő e-mail címre küldheted:
janka.lippai @ gmail.com

A weboldal a Rendteremtő Kft. tulajdona
Céginformációk:
Cégnév: Rendteremtő Kft.
Székhely: 1043 Budapest, Erzsébet utca 20.
Adószám: 23901713-1-41
Cégjegyzékszám: 01-09-983418
Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: folyamatban

Ügyvezető: Csányi István
E-mail: rendteremto @ rendteremto.hu
Web:papirmuhely.hurendteremto.hu

Általános Szerződési Feltételek:

http://www.papirmuhely.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR

A Papirmuhely.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző, Lippai Janka grafikus.

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzősége nem került feltüntetésre.
Tilos a jogtulajdonos engedélye nélkül a webhelyről letöltött grafikai anyagokat esetleg továbbértékesíteni, vagy a grafikák felhasználásával terméket létrehozni és értékesíteni. Az ingyen letölthető anyagok házi vagy intézményi használatra engedélyezettek, minden egyéb felhasználás csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.

Amennyiben a Papirmuhely.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, grafika vagy egyéb) tartalma más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (Rendteremtő Kft., tulajdonos Lippai Janka és Csányi István) másolt oldalanként 50.000 Ft/nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbér a felfedezés napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.