Posted on 2 hozzászólás

Novemberi letölthetők

Sokan várják már, ezért nem húzom az időt! 🙂 Sajna  – gyönyörű őszi színek ide vagy oda, jó kis hangulat ide vagy oda – az első amit megtapasztaltunk a novemberből, az a betegség… Mindenkin, de főleg rajtam és a pici lányon gázolt át a legjobban valami rasnya vírus, így nézzétek el, ha kicsit késve, de itt vannak a novemberi letölthetők.

Rengeteg tervem volt az elmúlt hétre, a jó kis szabadságomnak a lelkemben duruzsoló kis rőzsedalokkal indultam neki… ami összesen fél napig tartott, mert Lilkó aznap belázasodott, rőzsedalok lefújva, lélekben égő parázs leforrázva, maradt az egyhetes lázcsillapítás és orrszívás (ami különlegesen felemelő élmény egy olyan gyerekkel, aki ilyenkor megalodonná változik…). Ahogy kezdett jobban lenni a gyerek, én lettem beteg, napikog ki se láttam a fejemből, de szép lassan ez is kezd múlni. A szabadságommal együtt… 😛

Szóval: a szokásos naptár, színezhető naptár, angol naptár, családi tervező (4, 5 és 6 fős családra!), tennivalólista, jegyzetpapírok, levélpapír mellett van programlista is, használjátok egészséggel. (én egyelőre csak egész seggel, az egészség is talán eljön szépen lassan…)

Letöltéshez katt a kis képekre:

Falinaptár színes és fekete-fehér változatban:

  

 
 
 
 
 
 
 

Tennivalólista és programlista:

  

 
 
 
 
 
 
 

Levélpapír és jegyzetpapírok:

  

 
 
 
 
 
 
 

Családi tervező 4, 5 vagy 6 személyre:


 
 
 
 
 
 
 

És angolul:

November printable calendar and to do list:

  

 
 
 
 
 
 

Jó tervezést mindenkinek!

hataridonaplo2017bannerhosszu

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.