HÚSVÉT

Húsvéti alkotásra fel! Mostantól 3-féle húsvéti csomagot is választhatsz, amelyekkel elkészítheted az ünnepi dekorációt és a gyerekeknek szánt apró ajándékoknak-édességeknek a kosárkákat. És hogy a gyerekek se unatkozzanak, amíg a nyuszi összekészíti az ajándékokat, a csomagokban játékok is találhatók.

1. Extra nagy húsvéti csomag

 

Ebben a csomagban található egy előre feldíszített húsvéti kosár (a színe választható, lehet világoskék vagy rózsaszín).

Tartalmaz még egy répa alakú dobozt, amibe apró csokitojásokat vagy drazsékat lehet tölteni.

A húsvéti dekorációhoz találsz benne 18 darab színes nyuszit és 16 db színes húsvéti tojást, amelyekből füzért vagy egyéb dekorációt csinálhattok a gyerekekkel (pl. hurkapálca végére ragasztva a nyuszikat vagy tojásokat beszúrhatjátok a virágcserepek földjébe, de a lehetőségek száma végtelen…)

Végül a csomagban találsz még egy húsvéti memóriajátékot 32 db, tojás alakú kártyával, valamint egy húsvéti tojásos színezőt.

A csomag 7 oldalnyi kinyomtatott anyagot tartalmaz:
1 húsvéti kosárka, 1 répadoboz, 2 oldal nyuszi, 1 oldal tojás, 2 oldal húsvéti tojásos memory + 1 oldal színező (képét a következő csomag leírásánál találod meg)

A csomag tartalma:

A csomag ára: 1900 Ft + 540 Ft postaköltség

2. Közepes húsvéti csomag:

 

Ezt a csomagot főleg a két kisgyerekes családoknak szántam, mert mindenből kettő van benne… 🙂

Találsz benne két, előre feldíszített húsvéti kosárkát, amelyeknek a színét megválaszthatod (2 kék, 2 rózsaszín vagy vegyesen :-))

Van benne még 2 db répa alakú doboz, amibe édességeket tudsz beletölteni (lehetőleg ugyanolyat, hogy ne legyen veszekedés) mindkét lurkónak.

Ezen kívül találsz benne még 2 db húsvéti tojásos színezőt is, amiket a kiszínezés után körbevágva szintén fel tudtok használni a lakás kidíszítéséhez (a tojások körüli halvány körvonal segíti a körbevágást.)

A csomag 6 oldalnyi kinyomtatott anyagot tartalmaz:
2 húsvéti kosárka, 2 répadoboz, 2 tojásos színező

 

A csomag tartalma:

A csomag ára: 1490 Ft + 540 Ft postaköltség

3. Mini húsvéti csomag:

 

Ez a csomag kifejezetten a dekoráláshoz készült, tartalmaz 18 db színes nyuszit és 16 db színes körbevágott tojást húsvéti füzér és egyéb díszek készítéséhez.

A csomag 3 oldalnyi kinyomtatott anyagot tartalmaz:
2 oldal nyuszi, 1 oldal színes tojás

 

 

A csomag tartalma (18 db nyuszi – a képre véletlenül 24 került –  és 16 db tojás):

A csomag ára: 990 Ft + 505 Ft postaköltség

 

Hogy jutsz hozzá a csomagokhoz?

Először is töltsd ki a megrendelőlapot. A csomagok árát ki tudod fizetni átutalással vagy paypallal is, ha ez megtörtént már csomagolom és postázom is Neked a választott csomagokat.

Fontos: a húsvéti csomagokat A4-es kinyomtatott lapok formájában kapod meg. A színes figurákat 200 gr-os fehér papírra nyomtatjuk ki, a színezőket 100 gr-os fehér papírra. A figurák nincsenek előre kivágva!

A húsvéti csomagokra 30 napig teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha a csomag felbontása után valami hiányosságot tapasztalsz vagy mégsem tetszik a csomag, küldd vissza a csomagot és az árát visszautalom Neked. (a garancia a postai szállítás közben történt sérülésekre nem vonatkozik, ebben az esetben a Magyar Posta az illetékes.. :-))

 

MEGRENDELŐLAP

Powered byEMF Online Payment Form

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.