Posted on

Szeptemberi letölthetők

Nnnnos, nem is szaporítanám a szót, gyorsan azzal kezdem, hogy iszonyatosan el vagyok havazva. Még sose volt ennyire durva… a szeptember. Még sose próbáltam két gyerekkel iskolát kezdeni. Hááát, nem semmi logiszikai bravúr megoldani az életet két gyerkőccel, rohanó háztartásal, rengeteg munkával. De megoldható! 🙂 Csak előre szépen meg kell tervezni mindent, persze ez nekem sose ment, most se nagyon fog, de legalább az esélyt megadom magamnak.

Szóval: szépen megtervezem előre a hónapot a naptárban és a családi tervezőben, megcsinálom a tennivaló listát – mert most aztán jól megszaporodtak amúgyis a tennivalók – vásárlásokhoz is mindent előre megtervezek és bevásárlólistát írok a jegyzetpapírokra valamint ha időm engedi megírom levélben a rokonoknak, hogy milyen volt az iskolakezdés. (na jó, ez az utolsó asszem a vicc kategória, de a többi az komoly… 🙂 )

Letöltéshez katt a képre:

Naptár és családi tervező:

 

 

 

 

Levélpapír és tennivalólista:

  

 

 

 

Jegyzetpapír:

 

 

 

A jegyzetpapír használata: nyomtatáskor a fájlt nem kell a nyomtatható tartományhoz méretezni. Elvileg – mert minden nyomtató más és más – kis vékony szervízcsík lesz körben a papíron, de ez nem zavarja a grafikát. Vágjuk fel a vonalaknál 3 vékonyabb slejfnire a papírt és így lesz 3 jegyzetpapírunk. Kiváló pl. bevásárlólista elkészítéséhez.

És az angol verziók:

Printable calendar and to do list:

  

 

 

 

Nah, én már mindent kinyomtattam, így hát már csak a tervezgetés van hátra. Nektek is jó tervezgetést és csudajó szeptembert!

ui: ha aranyos szörnyecskés órarendet és vigyettákat szeretnétek, itt egy nagyon-nagyon régi bejegyzésben található pár a Mumoos csapatától. Igaz a Mumoos sajnos már nem üzemel, de az aranyos kis figurák itt nálam mindig elérhetők… 🙂

MumoosMix2

 

 

 

 

 

Katt ide:

http://www.papirmuhely.hu/papurmuhely_blog/nem-felunk-a-mumustol/