Posted on 4 hozzászólás

Decemberi letölthetők

Juhééé, itt van végre az a hónap, amit mindig a legjobban várok, de a végére mindig megállapítom, hogy ez volt az év legnagyobb szívása…

Mivel elvileg én vagyok a Mikulás neje, ebben a hónapban van a legtöbb munkám, így a boldog és felhőtlen karácsonyra való készülődés helyett csak gürizek, és szenteste üveges szemekkel és csorgó nyállal ülök le az ünnepi asztalhoz – amire ha szerencsém van, akkor nem nekem kell elkészíteni az ünnepi menüt. Az elmúlt években mindig sikerült anyát befűzni, hogy főzze meg a menüt, és ebben reménykedek idén is. (ha olvasod anya, akkor tudod, mit kell tenned… 🙂 )

Nos, ha másnak is annyira eseménydús lesz a decembere, mint nekem, akkor bizonyára jól fog jönni a tervezéshez a sok letölthető cucc, amit – ihlet és idő híján – még mindig a régi (de azért valljuk be, igen pofásra sikeredett) karácsonyi gafikával készítettem el. De remélem jó hír mindenkinek, hogy az újévi fogadalmam az lesz, hogy jövőre minden hónaphoz vadiúj grafikát csinálok…. (nyehehe…)

A hónap legfontosabb eseménye kétségtelenül a szülinapom lesz, amire – voltam olyan könnyelmű, hogy – vendégeket hívtam, így jól fel kell kötni a bugyingómat, mert még tortát is szeretnék sütni. Azt hiszem a takarítással és az egyéb fűzéssel megbízom a házimanókat, mert arra már nem leszek képes, hogy samiba vágjam a lakást a vendégek érkezéséig. Ha pedig már rend lesz, akkor asszem befújom az egész lakást szupererős rögzítő hajlakkal, hogy a rend karácsonyig kitartson…

Nah, és akkor most rohanok kitisztítani a kéményt, hogy jövő kedden beférjen rajta a Mikulás, valamint kikaparom a kandallóból a hamut, hogy ne piszkítsa be a ruháját.

A többi tennivalót meg mindenfélét pedig beírom a tervezőkbe, ti is tegyetek így, katt a kis képekre és már nyomtathatjátok is!

Falinaptár színes és színezős változatban:

  

 

 

 

 

 

Családi tervező (4, 5 és 6 fős családra) és tennivaló lista:

  

 

 

 

 

 

Jegyzetpapír és programlista:

  

 

 

 

 

 

Levélpapír:

 

 

 

 

 

 

És angolul, azaz english version:

Printable calendar and to do list:

  

 

 

 

 

 

Jó töltögetést, hamarosan visszatérek… 🙂

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.