Posted on 2 hozzászólás

Év eleji tervezés

Itt az újév… ismét… mivel fergeteges szilveszteri bulizást csaptunk hasonszőrű kisgyermekes barátainkkal, viszonylag kisimult arcbőrrel és optimista tekintettel – és egy isteni finom tejeskávé szürcsölgetésével – vágtam bele az új évbe. Pontosan így:
(itt ragadnám meg az alkalmat, hogy felhívjam a figyelmet a jobb oldalon elhelyezett 2107-es falinaptár bannerre… az idei év első terméke, és életem első letölthető anyaga, amit árulok. Őszintén remélem, hogy még jó sok ilyen lesz idén.)

Fogadalmat nem tettem (akkor még), tervem rengeteg van, de még mind kiforratlan, így nem is írok róluk semmit. Az mindenesetre bizonyos, hogy gőzöm sincs, hogy fogom megvalósítani a terveimet, sőt gőzöm sincs arról, hogy más emberek hogy képesek megvalósítani a terveiket… ha valakinek van tippje, az ossza meg velem. Persze az olyanokból, hogy “határozd el és csináld meg” nem kérek… 🙂 az túl egyszerű lenne…

Amit viszont már most elkezdhetek, az az olyan dolgok megtervezése, ami biztos… például beírom a szülinapokat jó előre a szülinapi emlékeztetőbe, mert rendszeresen elfeledkezem róluk. Ilyenkor persze mindig rám vetül a surmóság vádja, hogy nem figyelek oda és nem érdekel a mások születésnapja, ami nem igaz, csak egyszerűen olyan sok dolgom van, hogy az amúgy észben tartott dátumokat az utolsó pillanatban mindig elfelejtem. Valahogy mintha ilyenkor felgyorsulna az idő, és mire észbe kapok, már el is múlt az alkalom. Ha valaki pontosan olyan elfoglalt és/vagy szétszórt mint én, akkor mindenképpen jól jön ez a kis szülinapi tervező 2017-re:

Katt a kis képre és töltsd le:

 

 

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.