Posted on

Tervezzük meg a szünidőt!

Hamarosan itt a szünidő, és ahogy a gyerekek egyre nagyobbak lesznek, intézményesedtek, egyre több szervezést igényel a szünidő megtervezése. Tavaly még simán azt mondhattam, hogy “óóó, én úgyis otthon vagyok a kicsivel, majd mindent megoldok, elintézek, stb…” Talán akkor érezhettem magam utoljára tökéletes anyának… 🙂

De az idei nyár már nem olyan… Mindenki intézményesedett, én is munkahelyesedtem, így már négy személy különféle programjait kell összehangolni. Így hogy átlátható legyen, ki mikor van táborban, ügyeletben, szabadságon, ügyeletes bölcsiben és otthon, nem árt pár jól átlátható tervezési segédlet. Miután az excel táblázat nem működött, mert apa is és én is külön kezeltük és végül már teljesen más lett a kettő, a cetlik állandóan hol eltűnnek, hol feltűnnek, naplóm meg csak nekem van, így úgy gondoltam, maradok a kinyomtatható és a hűtőre mágnesezhető táblázatoknál. Gyártottam is gyorsan három havi tervezőt, júniustól augusztus végéig, és egy 3 hónapos családi tervezőt, ahol egy lapon áttekinthető, hogy ki, mikor hol van.

Ilyen lett:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A havi tervezők letöltéséhez katt alant a kis képre:

 

 

 

 

 

A családi tervezők szokás szerint 4, 5 és 6 fős családoknak is készültek (itt kérnék elnézést a 3 tagú családoktól, ők kénytelenek lesznek megelégedni a 4 tagú családoknak szóló tervezővel, de vigasztalja őket a tudat, hogy a negyedik oszlopba lehet rajzolgatni…)

A családi tervezők letöltéséhez katt a kis képre:

 

 

 

 

 

Jó szervezést, és kellemes nyarat mindenkinek!