Posted on 5 hozzászólás

Karácsonyi füzér

Nemsokára december, és aki még nem kezdte el a karácsonyi készülődést (például az Andi féle 10 hetes karácsonyi programot), annak itt az ideje felkötni az alsógatyát, mert már csak bő három hét van hátra. Ezen karácsonyi készülődés jegyében készültek el a karácsonyi füzérhez a kis figurák, igaz, hogy a füzért még nem készítettem el, de gyorsan közzé teszem, hogy ti is mihamarabb nekiállhassatok a munkának. A szokásos módon a kis képre kattintással tudjátok letölteni a pdf file-t, amit színes nyomtatón, keményebb papírra kell kinyomtatni – pl műszaki rajzlapra. Ennél keményebbre nem érdemes, mert akkor nehéz lesz kivágni a figurákat (és igen kellemetlen érzés az ember hüvelykujján a vízhólyag…)

A pdf-en a figurák körül van egy fehér keret, és a szürke árnyék mutatja, hogy hol kell körbevágni. Ez ugyan elsőre elég homályosan hangzik, de majd meglátjátok, miről van szó, a file kinyomtatása után. Ahhoz, hogy értékelhető hosszúságú füzért kapjunk szerintem minimum három oldalt kell kinyomtatni, de persze ha valaki vállalkozó kedvű és szereti a kihívásokat, az nyomtathat sokkal többet is. Nincs is szebb, mint egy hatalmas nappali kandallóval, plafonig érő karácsonyfával és végig körbe a falon kedves karácsonyi figurás füzérrel… 🙂

Szóval itt a file:

 

 

 

 

 

 

 

Holnap frissítem a bejegyzést és képekkel is dokumentálom, hogy milyen lett nálam a füzér. Ja, és még egy gondolat: a formákat nemcsak füzérhez, hanem képeslapok elkészítéséhez is fel lehet használni!!!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.