Posted on 1 hozzászólás

Januári falinaptár

Nos, a tervezett karácsonyi letölthetős-dömping elmaradt, hiszen ha az ember abban a szerencsés helyzetben van, hogy rengeteg munkája lesz hirtelen, akkor azt boldogan és örömkönnyek között megcsinálja, még ha közben torokgyulladása, fülgyulladása és szemgyulladása is lesz (szerencsére nem egyszerre, hanem ebben a sorrendben egymásután…) – de az estékre kialakuló nyálfolyós, katatón állapotban már nem marad ideje egyéb kedvteléseinek hódolni. De ami késik, nem múlik, legkésőbb a következő karácsonyi szezonban megvalósítok mindent, amit most kitaláltam…De az élet megy tovább, hiszen a karácsony után is van élet a kreatívkodó elmék számára. Én most ezzel a januári falinaptárral szeretnék boldog új évet kívánni mindenkinek.

A teendő csak annyi, hogy a kis képre kattintással letöltitek a pdf-et, színes nyomtatón kinyomtatjátok (vastagabb, mondjuk 120 gr-os papíron szebben mutat, de persze jó a sima 80 gr-os is) és felragasztjátok a falra.

 

 

 

 

 

 

 

Falinaptár februárban is lesz, addig is még egyszer BÚÉK mindenkinek! 🙂

1 thought on “Januári falinaptár

  1. Köszönöm Janka, én már nyomtatom is 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .