Posted on

Júliusi letölthetők

Balcsi letudva, vírusfertőzés benyelve, gyerek táborba adva… július első napjai elég mozgalmasan teltek, és még csak tervezni se kellett!!! 😀 Miután lefektettem a beteg dedet, teletömködtem az orromat zsebkendővel, hogy képes legyek gépelni pár percig orrfújás nélkül, végre fel tudom tenni a várva várt falinaptárat!

Naszóval, hihetetlen, hogy az embernek hogy be tud sűrűsödni az élete, főleg hónap végére. Általában a hónap harmadik hetében van egy kis langyosabb, eseménytelenebb, nyugisabb időszak, aztán az utolsó napokhoz közeledve hirtelen ráeszmélek, hogy hoppá, ebben a hónapban még ezt, és ezt és ezt is meg kell csinálni, illetve amazt, amazt és amazt el kell intézni, valamint hogy tankolni is kell, pedig a kocsi azt ígérte, hogy kitart a következő fizuig, és vásárolni is kell egy nagyot még fizu előtt, persze nyaralni is ezen a hétvégén tudunk csak lemenni stb.. Szóval nálam általában a hónapvégek általában egyik pillanatról a másikra egy hihetetlen intenzív fizikai, lelki és anyagi élménycunamivá szoktak válni. Nem tudom más hogy van vele… De a cunami elvonult, ismét lágyan és nyugalmasan hömpölyög életem Gangesze (jááj, nincs fejbelövöm magam ikon? 🙂 ), mondhatnám, hogy minden visszatért a normális kerékvágásba, csakhogy nálunk nincs normális kerékvágás… 🙂

Tehát: szépen annak rendje és módja szerint ismét itt vannak a júliusi letölthető anyagok. És ami már egyszer jó volt és szerettem, azon nem változtatok: a tavalyi júliusi naptár annyira tetszett, hogy idén is maradt az (persze a naptár része nem a tavalyi… 🙂 )

A letöltéshez katt a kis képekre:

Falinaptár színesben és színezhető verzióban:

  

 

 

 

Tennivalólista és levélpapír (annak, aki még ír levelet… :-))

  

 

 

 

Családi tervező és jegyzetpapírok:

  

 

 

 

Valamint, mivel itt a nagy bulizások és kerty party-k ideje,  egy nyári party meghívó:

 

 

 

Und endlich a falinaptár és a tennivalólista angolul – printable calendar and to do list:

  

 

 

 

Jó tervezgetést, nyomtatást, nyaralást és party-zást mindenkinek! Én ezennel el, a százas zsepi irányába…