Posted on

Itt a június!

Elállt az eső, kisütött a nap és nálam is eljött a június. Mivel sokan már szívrepesve várják a júniusi letölthető cuccokat, ezúttal se szaporítom a szót. Bár mindig megfogadom, hogy ebben a hónapban még sok érdekes dologgal visszatérek, mert RENGETEG megvalósításra váró ötletem van – ez szinte soha nem jön össze, mert rengeteg olyan olgom van, amelyek folyamatosan meggátolnak a megvalósításra váró ötletek megvalósításában. Szóval nem tudom, hogy ebben a hónapban hányszor tudok visszatérni a saját blogomba, és inkább nem ígérek semmit, mert, ahogy azt nagyobbik gyermekemtől már megtanulhattam – ha az ember ígérget, azt valaki mindig számonkéri rajta… Szóval , ahogy a Lannistereknek az a jelmondata, hogy mindig megfizetik a tartozásukat, az én jelmondatom az lesz, hogy nem ígérek semmit… 🙂

De azért a letölthető dolgok itt vannak, bevallom a tavalyi grafika annyira tetszett, hogy idén is az lett. Persze van színezhető verzió, meg újfajta jegyzetpapír is.

Katt a kis képekre, és máris nyomtatható a sok júniusi anyag.

(megjegyzem, angolul marha jól hangzik, hogy Printables…. magyarul milyen nevet adnátok ezeknek a dolgoknak? Mi legyen magyarul a “printbles?” ha valaki tud valami frappáns elnevezést, ossza már meg velem és a KÖZ-zel…)

Júniusi falinaptár színes és színezhető:

  

 

 

 

Júniusi tennivaló lista és jegyzetpapír:

  

 

 

 

Júniusi családi tervező és levélpapír:

  

 

 

 

És az angol verziók:

June printable calendar and to do list: