Posted on

Húsvéti tervezők

Húsvét vészes közeledtével – megfigyeltétek, hogy az ünnepek és az események mindig elképzelhetetlen távolságban vannak, aztán hirtelen vészes közelségbe kerülnek minden átmenet nélkül? – szóval húsvét közeleg, én meg még azt se tudom, hol áll a fejem. Elsőként meg kéne szervezni, hova megyünk locsolkodni (igen! fogunk locsolkodni és remélem a gyerek nem pálinkaszagúan, tajrészegen fog hazatérni…) aztán  meg kéne szervezni, kit-mikor látogatunk meg, melyik napon kihez megyünk, meg kéne mondani a nyuszinak, hogy mit, hol és mennyiért vegyen meg a gyereknek… (és minő tudathasadásos állapot, mivel ÉN vagyok a nyuszi, ezt magamnak kell megmondanom, sőt meg is kell vennem a nyomorult kis Lego rohamdroidokat és Anakin Skywalker figurát, akiket aztán begyömöszkölök a répadobozba a Kinder Schokobons mellé…) és persze ki kéne takarítani, nem mintha hozzánk bárki is jönne, csak egyszerűen azért, mert két hete nem porszívóztunk ki és ez az állapot nemigen tesz jót se a Silhouette Cameós ragadós vágólapomnak, se a tüdőmnek.

Szóval ilyenkor minden segítség jól jön. Természetesen a segítség nem Consuela, a mexikói házvezetőnő, vagy esetleg lelkes és segítőkész nagymamák vagy diákmunkások képében fog eljönni, ilyenről már rég nem álmodozom. Viszont előkapartam a tavalyi húsvéti tervezőket, amiket Andi tervezett és én öntöttem grafikai formába, hátha segítenek egy kicsit az idő beosztásában és a teendők megszervezésében.

És ha nem haragszotok meg érte, közkinccsé teszem, a kis képekre kattintva letölthetitek a kétoldalas húsvéti tervezőt vagy a kis jegyzetlapokat.