Posted on

Áprilisi falinaptár

Mivel az előző havi falinaptáramat a februári esős idő ihlette, és úgy tűnik önmagát beteljesítő jóslat lett belőle – még ha a csapadék márciusban többnyire fagyott halmazállapotban jelentkezett – úgy döntöttem, hogy az áprilisi naptár napfényes és virágos lesz, nehogy valaki meggyanúsítson a tavaszi idő elszabotálásával.

Remélem, ez is beteljesíti önmagát és innentől kezdve csakis szikrázó napsütésben, buján virágzó bazsarózsák között fogok reggelente a munkahelyemre suhanni a 20E buszon, miközben a vesém fel-le ugrál a Vágány utcában – és azt hiszem ez rá is férne mindannyiunkra, mert lassacskán kezdem magam úgy érezni, mintha a holtak hajnala című filmbe csöppentem volna, mindenhol holtsápadt, mogorva, dühös emberek lézengenek az utcán (na jó, a hörgés meg mások fejének lecsavarása csak a 7-es buszra jellemző…), de én magam is úgy nézek ki reggelente, mint Drakula nagyanyja. Szóval Napocska, Meleg, Virágzás és Madárcsicsergés jellemezze a következő hónapot, csak ezt kívánom mindenkinek!

Szóval itt a letölthető falinaptár, katt a kis képre, nyomtatás, falra ragasztás után már írogathatjátok is bele a havi programot.

 

 

 

 

 

 

 

Én viszont most húzok, mert a nyuszi volt olyan tökös és a zuhogó eső ellenére se hátrált meg… így kénytelen vagyok kitakarítani, elmosogatni, és elpakolni az egész lakást guanóként beterítő gyerek- és felnőtt ruházatot. És bevallom, ezenközben ízletes nyúlpaprikásról álmodozom… Grrr… Házimunkára és tojásfestésre fel!