Posted on

Húsvéti képeslapok

Ha még van ember a világon, aki ünnepek alkalmával képeslapot küld, akkor ez a bejegyzés neki szól. (bevallom, én nem az az ember vagyok. No nem azért mert a technika lehetőségeit kihasználva inkább e-mailben küldök szét üdvözleteket, hanem azért, mert általában igyekszem az ünnepeket arctalanul, gyorsan és csendesen túlélni, ebbe a tendenciába meg valahogy nem nagyon fér bele, hogy üdvözlőlapokat küldözgessek bárkinek. Ha meg néha-néha eszembe jut, akkor meg úgy elhúzom az egészet, hogy a végén már nem is érdemes feladni a lapot, mert “úgysem érkezik meg addig…”) Szóval: idén más lesz a helyzet, eldöntöttem, hogy innentől figyelmesebb leszek.

Először is, megtervezem a tennivalókat és nem hagyom magam csak úgy sodorni az árral. Például már meg is vettem a húsvéti csokitojásokat és csokinyuszikat meg pár apróságot a gyereknek, amit persze ő sasszemmel rögtön ki is szúrt múlt pénteken, amikor hazaértem… De nagyon könnyen elfogadta, hogy egy hét múlva a nyuszi fogja neki hozni…

Az idő és a tennivalók megtervezéséhez letöltöttem Andi oldaláról egy húsvéti tennivaló listát. A lista itt elérhető.

Mivel már nincs sok hátra húsvétig, gyorsan legyártottam pár képeslapot, melyet a kis képre kattintva letölthettek. Semmi más teendő nincs, csak körbe kell őket vágni, és megírni a lapokat. És persze ma vagy holnap feladni, hogy még oda is érjen ünnepek előtt a címzettekhez (amúgy akkor sincs baj, ha kicsit később ér oda… :-))