Posted on

Anyák napi papírok

A nyuszi bizony még alig hagyta el a lakásunkat és még bőszen szedegetjük a maga után hagyott bogyókat, de máris közeleg egy még szebb ünnep: az anyák napja. Bavallom őszintén, mióta anya vagyok, folyamatosan meghatódom saját magamtól, és egyre jobban átérzem, mivel kellett megküzdenie az én anyámnak… Most, hogy másodszorra is anyuka leszek – valószínűleg hormonális hatásra – rendkívül szentimentális és romantikus hangulatba kerültem, így ezt az anyák napi papírkollekciót is ez a fura hangulat ihlette, valamint a rózsák, amiket eddig méltatlan módon hanyagoltam a grafikáim tervezésekor. Így most gyorsan pótoltam ezt a hiányoságot, fogadjátok szeretettel a papírokat.

Íme a teljes szett, amely 21 papírt tartalmaz:

 

A letöltés a szokásos módon történik, katt a kis képekre, és már le is tölthető az anyag.

Figyelem! Az első 3 file meglehetősen nagy méretű, hiszen a lehető legjobb minőségű grafikát tettem fel Nektek. (egyúttal megemlíteném, hogy a grafikák házi használatra készültek. Az, hogy ingyen letölthető, prémium minőségű fájlok, és nincs az oldalakra keresztbe-kasul ráírva mindenhova, hogy kopirájt, meg a nevem ésatöbbi ésatöbbi, remélem senki nem szeretne visszaélni ezzel…)

Szóval katt, és tölts:

   

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Számos ötletem van, mit készíthettek ezekből a papírokból, akár csak csíkokra vágva és a kis papírkarikákat egymásba fűzve egy szép füzért, ajándékdobozt vagy -tasakot, képeslapot, kosarat, virágokat, ajándéktárgyakat – nemsokára jön az idei anyák napi letölthető kollekció is. 🙂