Posted on 4 hozzászólás

Új év – új élet?

Igaz, pár nappal megkésve, de nálam is elkezdődött az új év. Milyen szerencse, hogy ez a pár nap valószínűleg mindenkinél otthon való tunyulással, a gyerekekkel való játékkal vagy a torokgyulladásokból való kilábalással telik (ez lennék én) – így senkinek se hiányoztak annyira a letölthető anyagok, hogy az ajtómat betörjék miatta.

DE ez a pár nyugis nap sajnos nemsokára véget ér, így itt az ideje, hogy újra elkezdjük a dolgos hétköznapokat… Hogy milyen lesz az év, csak rajtunk múlik… közhelyek puffogtatása most itt nem lesz, de gondoljunk csak bele, mi minden van a kezünkben, mennyi lehetőség, amit tavaly nem használtunk ki, mennyi elszalasztott akármi – jó cselekedet, családdal töltött idő, önmegvalósítás, munka, kapcsolataink helyreállítása  – amit tavaly nem tettünk meg… Bármikor megtehetjük ugyan, hogy leülünk, végiggondoljuk a dolgainkat és elhatározzuk, változtatunk valamin, de természetesen ilyenkor, az új év elején  – ami szakrális időpontnak számít – sokkal hajlamosabbak vagyunk erre. Szóval ne sajnáljátok az időt, üljetek le, gondoljátok át, mi az amit meg szeretnétek valósítani, és amit tavaly nem tettetek meg. Ha mindezt januárban szeretnétek, akkor gyorsan katt a kis képekre, és tervezzétek meg mielőbb a hónapot, nehogy valami kimaradjon.

Talán most kezdődik valami új, valami változás? (hát nálam tutkó nem, mert lusta vagyok, mint a dög, de ki tudja… még az is elképzelhető, hogy összeszedem magam, kilábalok a betegségből, és életre kelek, mint egy csodaszép főnixmadár és minden eddig elmaradt tervemet és álmomat megvalósítom. Ha van valaki olvasóim között, aki képes volt erre az életben, az ossza már meg velem, hogy csinálta… 🙂 )

Addig meg katt-katt:

Falinaptár és színezhető falinaptár:

  

 

 

 

 

Családi tervező és tennivaló lista:

  

 

 

 

 

És angol verziók, january calendar and to do list:

  

 

 

 

 

Készült még levélpapír is, de a technika ördögi kismanója elvitte, így hát most egyelőre ennyi.

Mindenkinek jó kattingatást, jó tervezést, este még jövök egy kis meglepetéssel… 🙂

4 thoughts on “Új év – új élet?

  1. Az egesz evit nem lehetne egyszerrre? Csak havonta? Olyan jo lenne egyszerre kinyomtatni es osszefuzni normalisan…ugy lenne az igazi.

  2. Kedves Janka!
    Nagyon szép a dizájn! Köszi szépen, már ki is nyomtattam. 🙂

  3. Remekül használható a tervezőnaptár! Kár, hogy csak január készült belőle. Lehetne,esetleg folytatni a sort , a többi hónappal??

  4. A februári naptár mikor lesz elérhető? és a többi? köszönöm 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .