Posted on

Augusztusi falinaptár

Sokaktól érhet az a vád, hogy az elmúlt hónapokban kissé elhanyagoltam a blogot és a falinaptár se készült el időben. Ez természetesen így is van, de mivel mostanában már csak a partravetett bálna üzemmódban vagyok képes létezni, ezért igen nehézkesen ülök számítógép elé, sőt, igen nehézkesen csinálok bármit, pl. levegővétel, mozgás, evés, gondolkodás, stb. Mivel már a 9. hónapba értünk a babókával, azt hiszem érthető ez az állapot.

Pár napja kicsit lejjebb szált a pocak, (bevallom ez némi reménykedésre adott okot, hogy végre kitehetem a szűrét a kisasszonynak, de nagyon ragaszkodik hozzám) így most képes vagyok a fekvő pozíciót ideiglenesen ülő pozitúrára változtatni. Ez arra volt elég, hogy elővegyem a tavaly augusztusi falinaptárat és aktualizáljam az idei dátumokra. Nem szeretem az ilyen kényelem-megoldásokat meg az újrahasznosítást, de most csak ennyire futotta az erőmből. Fogadjátok sok szeretettel!

Azt hiszem én idén csak egy dátumot fogok megjegyezni az augusztusból, de még nem tudom, melyik lesz az a nap… 🙂

A letöltéshez klikk a kis képekre:

Falinaptár és levélpapír

  

 

 

 

 

 

 

Tennivalólista és jegyzetpapír

  

 

 

 

 

 

 

És mindez angolul:

Printable calendar & to do list

  

 

 

 

 

 

 

 

Mindenkinek nagyon kellemes további augusztust, élvezzétek ki a nyár utolsó heteit! Én is kiélvezem az édes, egygyermekes állapot utolsó napjait 🙂