Posted on

Apák napi kuponfüzet

A közelgő apák napja alkalmából nekem most ez a kis kuponfüzetke jutott eszembe. Ez valahogy olyan Jolly Joker ajándék (olyan, mint a vásárlási utalvány az óvónéniknek…), de azért annál kicsit jobb, mert sokkal több mindenre be lehet váltani. 🙂

Naszóval Szorgos Kishangya új szereplő az életemben, ezeken a kuponokon “debütált”, de úgy érzem, még többször vissza fog térni, mert nagyon megszerettem.

A kuponfüzet elkészítése pofonegyszerű, csak katt a kis képre és töltsd le a pdf-et. (letölteni és nyomtatni tudod, mást nem, sajnos negatív tapasztalatokból kiindulva kénytelen vagyok védeni az alkotásaimat…)

 

 

 

 

 

 

 

Nyomtasd ki a kuponokat. Az első oldalt, amin a címlap van, csak egyszer, a második oldalt lehet többször is, attól függően, mennyi kupont akarsz ajándékozni. A nyomtatásnál nem kell a nyomtatható területhez igazítani a file-t.

Kishangya2

 

 

Vágd körbe a kuponokat.

Kishangya3

 

Tedd egymásra őket, a címlap legyen legfelül. Aztán egy lyukasztóval csinálj rá lyukakat. Szerintem a sima irodai lyukasztóval is megoldható ez a művelet, ha éppen nincsen ilyenfajta lyukaszóalkalmatosságod (mondjuk én is betojtam, amíg ezzel a micsodával átlyukasztottam 6 lapot… azt hiszem nem a 800 Ft-osat kellett volna megvennem… 🙂 )

Kishangya4

 

Végül fűzz át a lyukakon szalagot, szépen kösd meg, és kész is a kuponfüzet! Persze simán tűzőgéppel is összetűzheted, akkor is tökéletes lesz.

Kishangya1

 

A kuponfüzet használata:

A címlapra írd fel a nevedet: pl. Mikitől, Lilitől
A kuponokra írhatod fel, hogy apa mire válthatja be. Előre te is kitalálhatsz mindenféle meglepetést, apró ajándékot, kedvességet, de meg is beszélhetitek, hogy apa mit szeretne.

(Itt hívnám fel a kedves szülők figyelmét, hogy a kuponfüzetet ne használjuk a gyermek tanulmányi életének előmozdítására – tehát olyanok ne kerüljenek bele, hogy hozok apának egy ötöst matekból és hasonlók -, valamint fegyelmezésre és otthoni robotoltatásra sem. Ez egy közös játék, amiben az a jó, hogy mindenkinek jó…)

Jó kuponozást mindenkinek, boldog apák napját kíván a Szorgos Kishangya!